Vielä ehdit loppuvuoden ALMA-koulutuksiin

ALMA-järjestelmän käyttöä voi tehostaa koulutuksilla ja saada siitä siten enemmän irti erityyppisissä käyttötarpeissa. Joulukuussa on tulossa vielä kaksi koulutusta! Ilmoittaudu mukaan.

Niin lähi- kuin etäkoulutuksissamme saat helposti ja nopeasti tietoja ja taitoja, joiden avulla ALMA-järjestelmän käyttö on tehokasta heti alusta alkaen ja pystyt hyödyntämään täysin sen tarjoamat mahdollisuudet.

Kouluttajillamme Timo Pyhäluodolla, Risto Korvella, Samuli Isohannilla sekä Kimmo Hollantilla on erinomainen kokemus niin koulutuksissa käsiteltävistä aihealueista kuin koulutusten pitämisestä.

Syksyn 2020 koulutuskalenteristamme löytyvät vielä seuraavat koulutukset:

  • ALMA Excel-raportointi, etäkoulutus to 3.12.2020 klo 12.00 – 16.00 HUOM! KOULUTUSTA ON SIIRRETTY 3 VIIKKOA, UUSI AJANKOHTA  NYT JOULUKUUSSA!
  • ALMA Field/Elect, suunnittelun perusteet: lähikoulutus Kokkolassa 1.12. - 2.12.2020 klo 8.00-16.00

Koulutuspäiviemme lisäksi järjestämme myös asiakaskohtaisia koulutuksia toiveiden mukaisesti.

”Huomioimme koulutusten suunnittelussa aina asiakkaan tarpeet, osaamisen ja käyttöympäristön, jotta ohjelmaa voidaan tarvittaessa muokata parhaiten tarpeita vastaavaksi. Hyvän oppimistuloksen takaamiseksi etäkoulutustemme osallistujamäärä on maksimissaan 8 henkilöä”, kertoo Risto Korpi.

Lataa itsellesi myös pikaesitteemme koulutuksista oheisena liitteenä (.pdf).

LISÄTIETOA koulutuksista antaa sekä ilmoittautumisasioissa sinua auttaa Tanja Latomaa: puh. 010 419 8560 tai sähköpostitse tanja.latomaa(at)alma.fi