Tehokkaampi sähkö- ja automaatiokunnossapidon tiedonhallinta näkyy yrityksen tuloksessa – tilaa uusi oppaamme

Yksi teollisuusyritysten merkittävimmistä ongelmista liittyy tietoon ja sen hallintaan. Dataa on joka paikassa, mutta ihmisiä ei saada sen äärelle. Tämä johtuu usein siitä, että tietoa ei saada tarpeeksi ymmärrettävään muotoon tai sitä on tallennettu liian moneen paikkaan. Silloin tieto on vaikeasti löydettävissä tai ainakin päivitettävissä.

Yrityksien kannalta kriittiset päätökset perustuvat edelleen liian usein mutu-tuntumaan eivätkä koviin faktoihin.

"Erityisesti sähkö- ja automaatiokunnossapidossa on paljon moniin eri asioihin liittyvää kriittisen tärkeää ja yksityiskohtaista tietoa. Tämän tiedon on aina oltava luotettavaa. Sähkö- ja automaatiotiedot liittyvät usein toisiinsa. Niinpä muutos tiedoissa yhdessä paikassa vaikuttaa saman tien myös moneen muuhun paikkaan”, kertoo ALMAn varatoimitusjohtaja Niko Pahkala.

Älä anna tiedon rämettyä – oppaamme antaa vinkkejä, miten toimia

Jos tieto ei päivity yrityksessä tehokkaasti, alkaa se nopeasti rämettymään. Kun tietoa ylläpidetään manuaalisesti ilman tietojärjestelmiä, ovat inhimilliset virheet valitettavan luonnollisia. Usein kaikkien virheiden välttäminen on tällaisessa tilanteessa lähes mahdotonta.

Uusi oppaamme avaa kehityspolkuja niihin eri tasoihin ja mahdollisuuksiin, joilla sähkö-, instrumentaatio- ja automaatiosuunnittelun tiedonhallintaa voidaan ottaa yrityksessä haltuun ketterästi ja kustannustehokkaasti. Samalla päästään myös minimoimaan riskejä ja tehostamaan yrityksen toimintaa selvästi.

TILAA OPAS:

Oppaan voit tilata osoitteesta sales@alma.fi aihetunnisteella ”Uusi opas”.

Jätä tilausviestissä meille yhteystietosi, niin laitamme oppaan sinulle sähköpostitse paluupostina. Opas on maksuton.

LUE LISÄÄ:

Prosessisähköistyksen ja kenttäinstrumentoinnin suunnittelu ja ylläpito