Tanja Latomaa aloitti ALMAssa johdon assistenttina

Tanja Latomaa on ALMA Consulting Oy:n johdon uusi assistentti. ALMAan hän tulee Osuuspankista, jossa hän työskenteli asiakkuuspäällikkönä.

ALMAn taloushallinto, laskutus ja myös henkilöstöasiat ovat jatkossa Tanja Latomaan hoidossa. Kokkolan pääkonttorilla työskentelevä Latomaa aloitti tehtävässään joulukuun alussa.

"ALMA Consulting Oy on kasvava ja kehittyvä yritys, joten tänne oli hyvin motivoivaa päästä töihin. Toivon, että pääsen itse olemaan mukana tässä kasvussa ja kehityksessä ja antamaan siihen oman panokseni", hän sanoo.

Koulutukseltaan Latomaa on kauppatieteen maisteri ja tradenomi.

”Kohtele toisia ihmisiä kuten haluaisit itseäsikin kohdeltavan...”

Latomaan tietä ALMAn palvelukseen edesauttoi ALMAn perustajiin kuuluva Kalervo Tervola, jolla on metsätila Latomaan naapurissa Kälviällä. Tervola mainitsi Latomaalle avoinna olleesta johdon assistentin paikasta, joten ei sitten muuta kuin hakupaperit vaan sisälle ALMAan.

"Tykkään asiakaspalvelusta, joten minuun voi rohkeasti ottaa yhteyttä. Periaatteeni on, että kohtelen kaikkia ihmisiä samoin kuin toivoisin itseäni kohdeltavan. Olen viihtynyt nämä ensimmäiset pari viikkoa oikein hyvin ja minut on otettu täällä oikein kivasti vastaan", kiittelee Latomaa.

Punainen tupa ja - eläintarha

Kälviällä sijaitsee Latomaan oman kodin lisäksi myös neljän oman hevosen, kahden kissan ja yhden koiran koti.

"Minulla on siellä punainen tupa ja perunamaa. Omien hevosteni lisäksi tallissani asustaa vielä myös yksi muu hevonen. Vapaa-ajan ongelmia ei siis juurikaan ole, kun eläimiä on näin moneen lähtöön", Latomaa naurahtaa.


Teksti: Kai Tarkka
Kuva: Tanja Latomaa