Pouttu hankki kunnossapito- ja laatujärjestelmän Vitec ALMAlta

Pouttu on elintarvikevalmistaja, jonka toimialalta ei kilpailua tai viranomaisseurantaa puutu. Kun Pouttu Oy halusi parantaa laitteidensa ja kiinteistöjensä kunnossapitoa sekä laatujärjestelmäänsä, oli heidän valintansa Vitec ALMAn toimittama tietojärjestelmä.

Pouttu on elintarvikevalmistaja, joka on tuttu erityisesti lihatuotteistaan. Pouttu Oy on laajentanut tuotantoaan menestyksellisesti myös kasviproteiinivalmisteisiin. Kilpailun koventuessa ja laatuvaatimusten kasvaessa on kehitystyöhön panostettu yrityksessä paljon.

"Laitteistojen hyvä ja jatkuva kunnossapito sekä tuotannon korkea laatu ovat elintarvikealalla välttämättömyyksiä. Tuotantoa seurataan tarkasti, joten elintarvikkeen matka tuotannosta kuluttajalle pitää sisällään monia erilaisia kirjauksia ja viranomaisvaatimuksia. Vitec ALMAn meille toimittama järjestelmä oli kilpailukykyinen ja se pitää sisällään kokonaisvaltaisesti kaikki meille olennaiset tiedot", kertoo Pouttu Oy:n kunnossapitopäällikkö Joni Määttälä Kannuksen tehtaalta.

Toimitettu tietojärjestelmä pitää sisällään kunnossapito-, dokumenttienhallinta sekä laatujärjestelmät. Projekti alkoi syksyllä 2019 ja se päättyy tänä keväänä.

LUE LISÄÄ:

Tutustu Pouttu Oy:n koko referenssitarinaan