Nimitysuutinen: Jukka Manninen liiketoimintapäälliköksi

Osaava henkilöstö on ALMA Consulting Oy:lle välttämättömyys. Uusimpana taitajana on joukkoomme tullut liiketoimintapäällikkö Jukka Manninen. Hänen osaamisensa liittyy erityisesti ratkaisumyyntiin, asiakashallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Mutta aika yllättäen myös keihäänheittoon.

Asiakasymmärrys on taitolaji: "Ihmisten välistä toimintaa ihmisten kesken"

Jukka Manninen on alunperin Pirkanmaalta kotoisin, mutta on työskennellyt monella alalla ja paikkakunnalla ennen vuonna 2011 tapahtunutta Kokkolaan muuttoaan. Hänellä on pitkä kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä huolto- ja palveluliiketoiminnasta. Jukka on työskennellyt muun muassa teollisuudessa, kiinteistöhuollossa, -myynnissä ja -johdossa sekä turvallisuuspuolen järjestelmäratkaisujen myyntitehtävissä.

Jukan erityisosaamista ovat ratkaisumyynti, asiakashallinta ja liiketoiminnan kehittäminen. 

Ratkaisumyynnissä olennaisinta on ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja kyetä vastaamaan niihin. Asiakkuudenhallinnassa on keskeisintä pelisäännöistä sopiminen ja niistä kiinnipitäminen. Olen itse ollut sekä ostajan että myyjän rooleissa, joten osaan katsoa asioita asiakkaidemme näkövinkkelistä. Tämä on ihmisten välistä toimintaa, jota tehdään ihmisten kesken, tiivistää Jukka.

Huolellisuus, ystävällisyys ja jatkuva kehittyminen

Liiketoiminnan kehittämisen puolella Jukalla on kokemusta varsinkin kiinteistö- ja turvallisuusalan ylläpidosta, huollosta ja tiedonhallinasta. Niihin liittyvää osaamista Jukka tuo ALMAan paljon.

Omia elämänarvojani ovat huolellisuus töissä ja ystävällisyys toisia ihmisiä kohtaan. Elämä on jatkuvaa muutosta, jonka vauhdissa on pysyttävä mukana. Laakereilleen lepäämään jääminen ei ole minulle edes vaihtoehto, jatkaa Jukka.

Keihäänheittoa ja koiran ulkoilutusta

No entäs se keihäänheitto sitten? Jukka on itsekin heittänyt keihästä aikoinaan. Hän on myös ollut mukana sekä Ateenan olympialaisissa vuonna 2004 että Helsingin MM-kisoissa 2005 keihäänheittäjä Esko Mikkolan valmentajana. Muun muassa salibandya ja kirvesmiehen hommia nykyään harrastavan Jukan perheeseen kuuluvat vaimo sekä kolme tytärtä.

Ja tietysti vielä meidän italialainen vesikoiramme Milo, jonka kanssa tulee tehtyä pitkiä lenkkejä säännöllisesti.