Lokakuun kohtaamisia: ALMA mukana Energia 2018 -tapahtumassa ja Projektipäivillä

Energia-alan päätapahtuma Energia 2018 järjestetään jälleen Tampereella 24.-25. lokakuuta. Projektipäivät taas on Suomen suurin ja merkittävin projektialan tapahtuma, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.-31.lokakuuta. Tule tapaamaan meitä almalaisia näihin toimialamme merkittäviin tapahtumiin.

Energia 2018 kokoaa yhteen koko energia-alan toimijat. Se on alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten ja kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna.

Tapahtumassa esillä ovat alan uusimmat teknologiat, laitteet ja ratkaisut, kovimmat asiantuntijat ja tekijät sekä runsas määrä laadukasta asiantuntijaohjelmaa. ALMAn ständin löydät messuhallissa tunnuksella A 828.

Projektipäivät on ollut jo vuosia Suomen suurin projektiliiketoiminnan ja -johtamisen ammattilaistapahtuma, joka on vakiinnuttanut paikansa projektiammattilaisten ja päättäjien keskuudessa.

”Projektipäivät on korkeatasoinen kohtaamispaikka, jossa projektialan tekijät, kehittäjät ja päättäjät pääsevät kuulemaan, keskustelemaan ja näkemään erilaisia tämän hetken parhaita projektikentän malleja ja käytäntöjä. Siksi myös me ALMAlta olemme päivillä mukana esitellen omaa osaamistamme sekä tarjontaamme,” muistuttaa ALMA Consulting Oy:n toimitusjohtaja Juha Nissilä.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme niin Projektipäiville kuin Energia 2018 -tapahtumaan tiedonhallinnan ratkaisuista juuri teidän yrityksenne tarpeisiin!


TUTUSTU TAPAHTUMIIN:

https://energiamessut.fi/
https://projektipaivat.fi/