Kunnossapidon käyttöönottoja: Esse Elektro-Kraft ja Närpiön Vihannes

ALMAn uusimpia asiakkaita ovat Esse Elektro-Kraft Oy sekä Närpiön Vihannes.

Heille molemmille ALMA toteuttaa ratkaisun koskien teknistä tiedonhallintaa, laiterekisteriä ja dokumentaatiota: Esse Elektro-Kraftille kahden vesivoimalaitoksen sekä kiinteistöjen osalta ja Närpiön Vihannekselle tuotantolaitteistoja ja kiinteistöjä koskien. Lisäksi molempien palveluratkaisuun kuuluu  ennakoiva ja korjaava kunnossapito samoin kuin tarkastusten ja tapahtumien hallinta.

Tämän lisäksi Esse Eletro-Kraftille toteutettava ratkaisu sisältää myös resurssien ja projektien hallinnan sekä laatujärjestelmän dokumentoinnin ja tapahtumat.

Molemmissa asiakkuuksissa on parhaillaan menossa ALMAn käyttöönotto.

”Niin isojen kuin pientenkin teollisuuslaitosten tuotantokoneiden ja -laitteiden elinkaaren maksimoiminen edellyttää tehokasta ja optimoitua ennakoivan kunnossapidon strategiaa. ALMA on moderni järjestelmä teollisuuden kunnossapidon tai eri toimialojen mobiilin huoltoliiketoiminnan johtamiseen ja ohjaukseen”, toteaa asiakkuuksista vastaava liiketoimintapäällikkö Jan Finnilä.

Esse Elektro-Kraft Oy on suomalainen voimayhtiö, joka on vahvasti paikallisesti ankkuroitunut yritys. Yrityksen vastuualueeseen verkostotoiminnassa kuuluvat osa-alueet Pedersöressä (kotikunta), Kortesjärvellä, Alahärmässä, Kronobyssä (Jeussen) sekä Uusikaarlepyyssä (Markby). Esse Elektro-Kraftin ydintoiminta muodostuu sähköntuotannosta vesivoimalla sekä sähkönsiirrosta ja sähkömyynnistä. http://eekab.fi/

Närpiön Vihannes on perinteikäs, 43 kasvihuoneviljelijän omistama kotimaisten vihannesten tuottajaosuuskunta, joka on Suomen johtava kotimaisten tomaattien toimittaja. Valikoimaan kuuluvat myös erikoistomaatit, kurkut, paprikat ja chilit. Laatu on osuuskunnalle ensisijainen asia: käytössä on muun muassa nykyaikaiset lajittelu- ja pakkauslinjastot, joiden ansiosta tuotteet ovat kaupoissa viimeistään kahden päivän sisällä poiminnasta. https://www.narpesgronsaker.fi/fi