Kuka haluaisit olla tiimissämme: johdon assistentti, toimistoassistentti vai myynti- ja markkinointiassistentti?

Haemme nyt joukkoomme ja toimistomme tukirangaksi energistä osaajaa kokopäiväiseen tehtävään Kokkolaan! Tittelisi ei ole kiveen hakattu, vaan voimme ottaa yhdessä käyttöön sellaisen, joka kuvaa sinua ja tekemistäsi sekä työsi painotuksia eniten.

Tehtäväsi ja työnkuvasi ovat  monipuoliset: käsittelet yrityksen osto- ja myyntilaskuja, toimit johdon assistenttitehtävissä, hoidat projektien ja myynnin tukitehtäviä sekä vastaat päivittäisten rutiinien hallinnasta ja tarvittaessa myös kehittämisestä.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, avoin, luotettava, toimeenpaneva ja tarkka. Viihdyt myös asiakasrajapinnassa ja haluat kehittää toimintaamme yhdessä asiakkaiden sekä kollegoidesi kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mielellään vastaavaa työkokemusta. Arvostamme ”can do” -asennetta, tahtotilaa jatkuvaan kehittymiseen ja halua olla osa kannustavaa työyhteisöämme. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, reilut työkaverit, me-henkeä sekä hienon näköalapaikan omaisuudenhallinnan parissa, missä toimenkuvasi voi kehittyä osaamisesi mukana.

Hakuaika tehtävään on 15.10.2018 asti.

Lähetä työhakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen juha.nissila@alma.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.