Kiitos vuodesta 2018 ja rauhaisaa joulun aikaa

Näin vuoden lopussa on jälleen aika tehdä yhteenvetoa kuluneesta ja kiittää kaikkia hyvästä yhteistyöstä. ALMAn vuoteen on kuulunut hienoja projekteja sekä niin uusia asiakkuuksia kuin myös uusia työkavereita.

Kulunut vuosi on ollut ALMAlle jälleen voimakkaan liiketoiminnan kasvun aikaa. Ja vaikka liikevaihtomme kasvoi merkittävästi, säilyi kannattavuutemme hyvänä.

”ALMAlla ja sen asiakkailla menee oikein mukavasti. Sekä yrityksemme liikevaihto että -voitto ovat kasvaneet viime vuodesta. Samalla ohjelmistomme ja palvelumme ovat jatkuvasti kehittyneet. Kasvua on ollut myös henkilöstömäärässä ja organisaatioomme on palkattu eri osa-alueille useita uusia osaajia tänä vuonna.”, iloitsee toimitusjohtaja Juha Nissilä.

Näin joulun lähestyessä haluammekin kiittää hyvästä ja innostavasta vuodesta niin asiakkaitamme, työtovereita kuin kaikkia muitakin sidosryhmiämme. Joulukorttien tai -lahjojen sijaan lahjoitamme tänäkin vuonna joulumuistamisiin suunnatut varat Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

Lastenklinikoiden Kummit ry on vuonna 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Tätä tärkeää työtä tukemassa Kummien kanssa on myös ALMA Consulting Oy osoittamalla yleislahjoituksensa kaikille lastenklinikoille sekä lastentautien tutkimustyöhön.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019!