Kesäkuulumisia ja muuttoilmoitus

ALMAn alkuvuosi on mennyt melkoisella tohinalla ja näin kesätoivotusten merkeissä on mukava ynnätä, mitä kaikkea on kevään ja alkukesän aikana tapahtunut. Olemme saaneet useita hyviä uusia projekteja käyntiin ja myös vahvistettua henkilöstöämme. Muuuttolaatikoitakin on tullut kannettua!

Kuten olemme jo aiemmin voineet kertoa, yrityksemme on vahvassa kasvussa. Liikevaihtomme lisääntyy  ja uusia asiakkuuksia on tullut mukaan tasaisella sykkeellä - varsinkin pääkaupunkiseudulla. Tämän tueksi avasimme toimiston Helsinkiin. Sen vetäjänä toimii liiketoimintapäällikkö Janne Lappi ja avajaistapahtumaa Postitalon Spaces-tiloissa vietimme huhtikuussa.

Ennen Jannea saimme jo helmikuun puolella lisävahvistusta joukkoomme, kun Jukka Manninen aloitti meillä niin ikään liiketoimintapäällikkönä. Jukan tavoittaa pääasiassa Kokkolasta, paitsi kun hän vierailee asiakkaillamme.

Messuilua ja muuttotouhua

Toukokuussa olimme mukana Oulussa Pohjoinen Teollisuus -messuilla.  Kahden päivän aikana tapahtumassa oli meidän lisäksemme mukana yli 350 muutakin näytteilleasettajaa ja yli 4100 kävijää. Oli mukava nähdä niin uusia kasvoja kuin vanhoja tuttuja vierailulla ständillämme.

Toukokuussa aloitti toimintansa myös Raahen pisteemme ja samalla saimme osaajajoukkomme vahvistukseksi uuden almalaisen, projekti-insinööri Timo Pyhäluodon.

Näin kesäkuussa meillä on vielä muutamia muuttolaatikoita purkamatta, sillä vaihdoimme myös Kokkolan pääkonttorimme uusiin toimitiloihin. Siirryimme keskustasta hieman kauemmas Indolan yritysalueelle, josta saimme modernit uudet tilat. Ne tukevat nyt strategiamme mukaisesti niin asiakkaitamme hyödyntävää palvelumuotoilua kuin oman kasvavan porukkamme työhyvinvointia.

Palvelemme normaalisti myös heinäkuussa

Vaikka kesään kuuluu tärkeänä osana lomailu, tavoittaa meidät tottakai myös heinäkuussa.

Myynnin saa kiinni sähköpostitse osoitteella sales@alma.fi ja puhelimitse numerosta 050 356 2292. Teknisen tukemme tavoittaa puolestaan osoitteella tekninentuki@alma.fi ja puhelimitse 042 42 3331.

Erittäin hyvää & lämmintä kesää kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmille!