Henri Määttä aloitti ALMAn teknisenä projektipäällikkönä Helsingissä

ALMA Consulting Oy avasi maaliskuun 2018 alussa uuden toimiston Helsinkiin. Nyt toimiston henkilökunnan määrä on kaksinkertaistunut, kun liiketoimintapäällikkö Janne Lapin lisäksi muonavahvuuteen on elokuussa tullut mukaan projektipäällikkö Henri Määttä.

Muodostamme Jannen kanssa hyvän tiimin, jossa hän vastaa liiketoiminnan kehittämisestä ja minä puolestani toteutan asiakasprojekteja käytännössä asiakkaiden luona. Olemme saaneet paljon uusia asiakkaita. Haluamme tukea heitä myös paikallisesti ratkaisujemme käytössä ja tarjota samalla asiakkaillemme arkea helpottavia asiantuntijapalveluja, kertoo Määttä.

Ennen ALMAlle tuloaan Määttä on työskennellyt muun muassa Swecolla, Eforalla ja Outokummulla. Taivalkoskella syntynyt Määttä on opiskellut automaatioinsinööriksi Oulussa. Hän on työskennellyt erilaisissa työtehtävissä Vaasassa,Torniossa, Oulussa sekä pääkaupunkiseudulla. Määtän motto on "sen minkä lupaan, sen myös teen!"

”ALMAlla tehdään duunia tosissaan, mutta hymy huulilla”

ALMAssa Määttää kiinnosti hyvä ohjelmistotuote, jonka kanssa hän oli ollut jo pitkään tekemisissä.

Olen aina tykännyt tehdä ALMAn ohjelmistolla töitä. Se on selkeä, hyvin toimiva, kustannustehokas ja luotettava työkalu. Vaikka ominaisuuksia on ohjelmistossa paljon, on sitä silti helppo käyttää ja oppia käyttämään, kuvailee Määttä.

Jo viikon työskentelyn jälkeen Määttään on tehnyt vaikutuksen positiivinen henki ja tekemisen meininki.

ALMAlaisilla on selvästi yhteinen hiili, johon kaikki puhaltavat. Täällä tehdään duunia tosissaan, mutta hymy huulilla.

Tunnetko jo Australian Labradoodlen?

Oulun Kärpissä ja Vaasan Sportissa juniorina jääkiekkoa pelannut Määttä pelailee edelleen lätkää pääkaupunkiseudulla harrastusporukoissa. Määttä ja hänen avovaimonsa ovat saaneet neljä kuukautta sitten perheenlisäystä Australian Labradoodle -koiranpennun muodossa. Kyseessä on sydäntenhurmaaja, joka on labradorinnoutajan ja villakoiran risteytys.
 

Pentumme nimi on ”Rölli”. Nyt on päässyt ottamaan sitten isänroolin ja vastuun myös hänen hyvinvoinnistaan, naurahtaa Määttä.