Asiakastiedote: Almalaiset ovat siirtyneet etätyöskentelyyn

Korona-viruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Vitec ALMA Oy:n kaikki työntekijät ovat siirtyneet etätyöhön.

Suomen hallituksen linjausten mukaisesti me Vitec ALMA Oy:lla huomioimme Korona-viruksen leviämisen ennaltaehkäisyn ja olemme siirtäneet työskentelymme etätyöskentelyksi. Hoidamme asiakastapaamiset ja projektikokoukset puhelimitse ja muita etäyhteyksiä käyttäen. Pyrimme hoitamaan kaikki tehtävät ja sovitut toimet siten, ettei niistä aiheutuisi asiakkaillemme ylimääräistä viivästystä.

"Tämän hetkinen tilanne vaatii joustavuutta meiltä kaikilta. Pyrimme takaamaan henkilöstöllemme joustavat mahdollisuudet arjen ja perhe-elämän yhdistämiseen. Meille tärkeintä on pitää huolta henkilöstömme ja asiakkaidemme hyvinvoinnista ja siitä, että normaalitoiminnan jatkuvuus taataan", toteaa Vitec ALMA Oy:n toimitusjohtaja Juha Nissilä.

Mikäli joudumme järjestämään tapaamisen, joka vaatii fyysisen paikallaolon, seuraamme henkilöiden lukumäärissä THL:n ohjeistusta. ALMAn tiloissa pidettävien tapaamisten jälkeen suoritamme niissä erikseen ylimääräisen siivouksen.

Näillä toimenpiteillä pyrimme pitämään oman henkilöstömme terveenä ja turvaamaan asiakkaillemme järjestelmiemme käytettävyyden. Viestimme myös verkkosivustollamme www.alma.fi mikäli Korona-tilanne tuo muita muutoksia Vitec ALMA Oy:n toimintaan.

LISÄTIETOA:

Ohjeita ja tilannekohtaista tietoa Koronan leviämisen ehkäisemiksi löytyy THL:n verkkosivulta www.thl.fi.