ALMAn liiketoiminta kasvaa ja tiedossa on myös uusia avauksia

Vuosi on vaihtunut ja teemme sen kunniaksi pienen katsauksen niin menneeseen kuin tulevaan.

Vuosi 2017 oli ALMAlle  voimakkaan liiketoiminnan kasvun aikaa. Ja vaikka liikevaihtomme kasvoi merkittävästi,  pystyimme säilyttämään kannattavuuden hyvänä. Saimme uusia merkittäviä asiakkaita perinteisten toimialojen lisäksi muun muassa kiinteistöhuollon puolelta.

Projektien osalta odotamme tämän vuoden tekemisiä innolla. Toteutimme viime vuonna, ja toteutamme myös jatkossa,  useita laajoja projekteja usealla eri ratkaisuosa-alueella. Monissa niistä toteutui usean liiketoiminnan ja toimipaikan vaativia ratkaisuja niin kunnossapidon ja huollon toiminnanohjauksen, varasto- ja materiaalihallinnan, hankinnan sekä dokumentaation ja tiedonhallinnan saralla.

Panostuksia mobiiliratkaisuihin

ALMAn kattavien ratkaisujen kehitys on systemaattista ja tulemme panostamaan niihin vahvasti jatkossakin.

Uusi mobiilikäyttöliittymä on tuonut uuden ulottuvuuden ALMAn ratkaisujen hyödyntämiseen. Mobiiliratkaisuissa huolto- ja kunnossapito on ollut etunenässä. Suunnittelu-, projekti- ja tiedonhallintapuolella näemme myös paljon potentiaalia mobiiliratkaisujen hyödyntämisessä sekä prosessien digitalisoinnissa.

Vuoden 2017 aikana henkilöstömme määrä vahvistui ja olemme saaneet tiimiimme uusia osaajia. Lisäksi  kumppaniverkostomme on kasvanut selvästi. Olemme myös aikaisempiin hyviin kokemuksiin perustuen tarjonneet harjoittelupaikkoja uusille tulevaisuuden osaajille.  On selvää, että tulemme jatkossakin tekemään yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja luomaan kiinnostavia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille. Tämä on uuden oppimista ja osaamisen vahvistumista puolin ja toisin.

Helsingin myyntikonttori aukeaa alkutalvesta

Tuleva vuosi näyttää jännittävältä myös muuten. Olemme tekemässä merkittäviä investointeja eri saroilla. Yksi uusi askel on Helsingin myyntikonttori, joka starttaa helmikuun aikana. Helsingin toimistoa vetävä liiketoimintapäällikkö on jo rekrytoitu ja olemme hyvin innoissamme hänen osaamisestaan. Valitulla henkilöllä on pitkä kokemus eri toimialojen logistiikan ja toiminnanohjauksen ratkaisujen myynnistä, sekä liiketoiminnan kehityksestä. Hän täydentää erinomaisesti ALMAn asiakasratkaisutiimiä.

Uuden liiketoimintapäällikön nimen julkistamme hieman myöhemmin.

Lisätietoja:

Niko Pahkala
Varatoimitusjohtaja, myynti
niko.pahkala (at) alma.fi
p. 040 357 3194