ALMAn kuulumisia ja kesätoivotukset

Kevätkausi 2019 on ollut kiireistä aikaa almalaisille. Uusi palvelukeskus on saatu pyörimään, Kauppalehden "Kasvuyritys" sekä "Menestyjä" -sertifikaatit kotiutettu ja monia uusia projekteja on allekirjoitettu, joten nyt on hyvä hetki toivottaa hyvää kesää. Ei kuitenkaan huolta, palvelemme asiakkaitamme tutusti myös lomien aikana.

ALMA Consulting Oy:lle alkuvuosi 2019 on ollut uudistusten aikaa. Toiminnan kannalta kyse on  ollut oman sisäisen tekemisen tehostamisesta ja hienosäädöstä. ALMA saa kyselyissä palvelustaan hyvät pisteet, mutta tahtotilana on saada asiakkaille aina vain parempaa palvelua.

”Pyöräytimme keväällä käyntiin palvelukeskuksemme, jonka käyttöönottoa olemme miettineet jo jonkin aikaa. Tällä hetkellä toimintaa ajetaan sisään ja nykyisten asiakkaidemme osalta siirtymäaikaa on vuoden loppuun. Siirtymisestä olemme tiedottaneet asiakkaitamme erikseen. Uusille asiakkaillehan palvelukeskus on ollut käytössä sen ensi metreistä”, kertoo ALMAn toimitusjohtaja Juha Nissilä.

Päivitystä strategiaan ja koulutusta henkilöstölle

ALMAlla on panostettu oman tekemisen parantamiseen myös tarkistamalla yrityksen strategiaa.

”Mitään isoa ei sen osalta ole tulossa, mutta haluamme olla hereillä siitä, missä alallamme ja asiakkaidemme toimialoilla mennään ja kuinka meidän täytyy olla siihen valmistautuneita”, hän toteaa.

Samaan linjaan sopii, että koko ALMAn henkilöstöä on kevään aikana koulutettu aktiivisesti. Koulutukset jatkuvat vuoden toisella puoliskollakin.

”Myös kauppa on käynyt viime aikoina mukavasti ja syksystä on tulossa erinomaisen kiireinen. Olemme saaneet hyviä projekteja alulle ja tilanne on kaikin puolin positiivinen”, myhäilee Nissilä.

Yrityksen panostuksista kehitykseen ja samalla liiketoiminnan volyymin kasvusta kertovat myös ALMAn saamat "Kasvuyritys 2019" ja "Menestyjä 2019" -serfitikaatit.

ALMA tukee nuoria kesätöillä

Vastuullisena yrityksenä ALMAlla on palkattu kesän ajaksi projektitöihin kaksi alan opiskelijaa.

”Olemme jatkuvaan kehittymiseen kannustava työyhteisö. Siksi kesätyöntekijät ovat meille ilo ja kunnia. Tänä kesänä meillä on kaksi korkeakouluopiskelijaa. Kesätyöntekijät, opinnäytetyöntekijät ja harjoittelijat ovat meille itsellemme aina oppimisen ja ideoinnin paikka. Vaihdamme ja annamme ajatuksia puolin ja toisin tulevaisuuden tekijöiden kanssa”, Juha Nissilä pohtii.

ALMAN asiakkaille on kesän kynnyksellä lähtenyt myös kutsut vuotuisille ALMA-päiville. Tänä vuonna niitä vietetään 5.-6.9: sijainti on tutusti Kokkola, mutta paikka on vaihtunut Juhlakeskus Amoriin. Toimitusjohtaja toivoo tapahtumaan runsasta kuulijakuntaa verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia päivän aiheista.

”Luvassa on mielenkiintoisia asiakkaidemme case-esityksiä ratkaisuistamme heille. Niiden lisäksi käsittelemme investointiprojektien dokumentaatiota regulaatiopuolen vaatimuksien ja sopimuskäytäntöjen näkökulmasta sekä tarkastelemme käynnissä olevaa energiamurrosta ja sen vaikutuksia lähitulevaisuuteemme”, Nissilä valottaa syksyn tilaisuuden ohjelmaa.

 

Aurinkoista ja lämmintä kesää!

ALMAn tavoittaa koko kesän: tuotetukemme palvelee puhelimitse 010 419 8540 tai sähköpostitse tekninentuki(at)alma.fi ja myynnin tavoitat osoitteella sales(at)alma.fi.