ALMA-päiviä ei järjestetä tänä vuonna

Jokasyksyiset ALMA-päivät ovat olleet yrityksemme innostava ja odotettu asiakastapahtuma jo vuosikymmeniä. Tänä vuonna koronaviruspandemia kuitenkin muuttaa tuttua kuvioita.

Korona on siirtänyt tai peruuttanut ympäri Suomea useita tapahtumia tulevalta kesältä ja syksyltä. Tämä on koskenut niin vapaa-ajan kuin liike-elämän tilaisuuksia.

”Myös me mietimme, miten perinteisten ALMA-päivien osalta olisi parasta toimia. Emme halua aiheuttaa kenellekään ylimääräistä huolta tai riskiä terveyttä ja turvallisuutta ajatellen. Näin ollen teimme päätöksen, että seuraavan kerran ALMA-päivät pidetään vasta syksyllä 2021”, toteaa Vitec ALMAn toimitusjohtaja Juha Nissilä.

ALMA-päivillä on totutusti kuultu yrityksen viimeaikaisia kuulumisia, tutustuttu asiakkaiden esimerkkitarinoihin sekä paneuduttu omaisuuden- ja tiedonhallinnan ajankohtaisasioihin.

”Niin mielellämme kuin olisimme kaikkia nähneet kanssamme Kokkolassa, on parempi kuitenkin näin. Meillä kenelläkään ei ole kristallipalloa, mutta odotamme kovasti, että seuraavia ALMA-päiviä vietämme syyskuussa 2021.”