ALMA-päivät tulevat taas syyskuussa

Vuotuiset asiakaspäivämme vietetään jälleen Kokkolassa syyskuun alussa. Luvassa on taas mielenkiintoista ohjelmaa sekä case-esityksiä ALMAn ratkaisuista eri toimialoille.

Tämän vuoden ALMA-päivillä pureudutaan erityisesti omaisuudenhallintaan ja siihen, kuinka sen eri osa-alueet yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi. Myös liiketoiminnan digitalisointi on framilla päivillämme.

”ALMA-päiväthän tarjoavat mielenkiintoista ohjelmaa ja informaatiota eri ryhmien edustajille organisaatioasemasta riippumatta. Päättäjät saavat kattavan kuvan ALMAn moderneista järjestelmä- ja palveluratkaisuista sekä niiden mahdollisuuksista omaisuudenhallinnan eri osa-alueiden digitalisointiin. Asiantuntijoille tarjoamme edellisen lisäksi mahdollisuuden perehtyä yksityiskohtaisemmin sovelluksiimme sekä käydä keskusteluita asiantuntijoidemme kanssa”, kertoo ALMAn toimitusjohtaja Juha Nissilä.

Puhujavieraistamme mainittakoon jo seuraavat:

Kunnossapitopäällikkö Jari Mäkelä kertoo Kotkan Energia konsernin ERP- ja omaisuudenhallintajärjestelmien uudistuksesta, jossa ALMA toimii keskeisenä järjestelmänä. Ratkaisuun sisällytettiin energiantuotanto, kaukolämpö- ja sähköverkot, teolliset palvelut sekä koko konsernin materiaalihallinta ja varastointi. Järjestelmä tukee myös töiden asiakaslaskutusta.

Jussi Konkola Pankaboardilta ja Hannu Isomäki Pöyryltä kertovat Pankaboardin automaatiouudistuksesta ALMAn avulla. Pankaboard on hyödyntänyt ALMAa jo 1990-luvulta lähtien ja nyt projektissa otettiin käyttöön myös ALMAn uusi järjestelmäratkaisu.

Erikoisvieraamme, näyttelijä ja vuorovaikutuskouluttaja Sari Havas avaa meille puolestaan sitä, miten ihmisen käyttäytymisellä ja vuorovaikutuksella on vaikutusta onnistuneissa projekteissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa. Hän sparraa meitä itse kutakin tiedostamaan omat vahvuutemme ja mahdolliset sudenkuopatkin yhteistyössä ja viestimisessä niin kollegoiden, toimittajakumppaneiden kuin asiakkaiden kanssa.

Tarjolla tietoa, verkostoitumista ja huvittelua merellä

ALMA-päiviä vietetään torstaina 6.9.2018 raikkaissa merimaisemissa Kokkolassa Villa Elbassa. Tänä vuonna seminaariosuuden jälkeen esittelemme vieraillemme Kokkolan merellistä puolta uudesta näkökulmasta kaupungin edustalle suuntautuvalla risteilyllä.

Risteily on klo 17.00-20.00. Hoidamme kaikki risteilyyn liittyvät kuljetukset sekä kuljetuksen risteilyn jälkeen Kokkolan keskustaan.

Perjantaina 7.9.2018 aamupäivällä on mahdollisuus osallistua maksuttomiin ALMA-koulutuksiin ja workshoppeihin. Koulutus on kello 9.00-11.45.

Koulutusryhmiä on kaksi. Suunnittelupuolen koulutus sekä ALMA-perusteet/kunnossapito koulutus. 

Lisätietoja tapahtumasta antaa Eija Rimpioja sähköpostitse osoitteella eija.rimpioja@alma.fi

Kesäkuun ennakkokutsuun vastanneiden ja tapahtumaamme jo tuolloin ilmoittautuneiden kesken suoritetun arvonnan voitti Esa Wörlin Suomen Erillisverkot Oy:stä. Yllätyspalkintona hänelle lähetettiin lahjakortti. Onnea voittajalle ja nähdään ALMA-päivillä!