ALMA Consulting Oy ja Saarioinen Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen tuotantolaitosten kunnossapitojärjestelmien uudistuksesta

ALMA Consulting Oy toimittaa Saarioisten Sahalahden, Valkeakosken ja Huittisten tehtaille uuden kunnossapitojärjestelmän sisältäen varasto- ja materiaalihallinta-, hankinta-,mobiilitoiminnot sekä liittymät eri järjestelmiin.

Järjestelmällä on käyttäjiä eri toimipaikoilla ja toiminnoissa n. 150 henkeä. Sopimusta ja valintaa edelsi keväällä ja kesällä tehdyt laajat toimittajaevaluoinnit ja valintaprosessi, minkä pohjalta ALMA valikoitui toimittajaksi.

”Olemme erittäin iloisia päästessämme käynnistämään yhteistyön perinteikkään Saarioisten perheyhtiön kanssa. Olen varma, että pystymme tarjoamaan asiakkaalle huomattavaa lisäarvoa monipuolisella ja skaalautuvalla järjestelmäratkaisullamme.” Niko Pahkala ALMA Consulting Oy.

”ALMA vakuutti meidät tarjousprosessin aikana tarpeitamme vastaavalla kattavalla järjestelmäratkaisullaan sekä osaamisellaan.” Matti Tähtinen Hankintajohtaja Saarioinen.

 

ALMA Consulting Oy kehittää, myy, toimittaa ja ylläpitää ALMA® suunnittelu-, kunnossapito-, teknisen tiedon ja tapahtumien hallintajärjestelmäratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita. ALMA-ohjelmistoa on kehitetty jo yli 30 vuoden ajan yhteistyössä asiakkaiden ja tietoliikenne- sekä teollisuusalan yhteistyökumppaneiden kanssa.

Saarioinen on kotimainen perheyritys, joka on helpottanut suomalaisten arkea ja luonut merkittäviä makumuistoja jo 60 vuoden ajan. Tänä päivänä Saarioinen on yksi Suomen johtavista ruokataloista noin 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Kangasalan Sahalahdella sijaitsevan Saarioisten kartanon ympärille on kasvanut moderni ruokatalo. Kangasalan lisäksi hyvää ruokaa valmistuu Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1325 saarioislaisen voimin.