ALMA avasi uuden toimiston Helsinkiin: Luvassa vielä parempaa asiakaspalvelua

ALMA Consulting Oy on vahvassa kasvussa. Liikevaihtomme lisääntyy ja uusia asiakkuuksia syntyy nyt varsinkin pääkaupunkiseudulle. Tämän tukemiseksi avasimme maaliskuun alussa uuden toimiston Helsinkiin. Sen vetäjänä on aloittanut Janne Lappi.

”Uuden toimistomme avulla voimme parantaa asiakaspalveluamme pääkaupunkiseudulla ja koko Etelä-Suomessa. Toimipiste Helsingissä helpottaa myös rekrytointiamme, sillä nyt ALMAn toimintaan saadaan mukaan osaavaa väkeä myös täältä", sanoo liiketoimintapäällikkö Janne Lappi.

Jo yli 14 vuotta ohjelmistoalan ratkaisumyynnissä ja tuotekehityksessä mukana ollut Lappi on vastannut ALMAn uuden toimiston avaamisesta Helsinkiin.

Lappia innostaa ALMAn toiminnassa sen jatkuva toimintojen sekä tuotteiden kehitys.

”On kiinnostavaa päästä mukaan yritykseen, jonka tuotteita ja palveluita on kehitetty pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti. Kun ALMAn tuotteet ovat vielä helppoja ottaa käyttöön, muodostuu ketteryydestä, suunnitelmallisuudesta ja asiakaslähtöisyydestä todella mielenkiintoinen kokonaisuus", hän kommentoi.

Moottoripyörä on moottoripyörä...

Janne Lappi on Turussa syntynyt, Keuruulla asunut ja Jyväskylässä logistiikkaa sekä telematiikkaa opiskellut 38-vuotias myynnin ammattilainen Helsingistä. Vapaa-ajan ongelmia ei kahden lapsen isällä ole. Kun aikaa joskus jää, pääsee Lappi lempiharrastuksensa, eli vanhojen Harley Davidsonien kimppuun.

”Rakentelen ja kustomoin vanhoja pyöriä talvisin. Lumien sulettua asfaltti kutsuu ja ajelen pyörilläni pitkin Suomea aina tilaisuuden tullen", hän kertoo.