Rekrytointi

ALMA Consulting Oy tarjoaa jatkuvaan kehittymiseen kannustavan työyhteisön. Mielestämme osaamista ei ole pelkästään jokaisen henkilökohtainen ammattitaito, vaan myös kyky toimia yhdessä saumattomasti.

Haemme joukkoomme säännöllisesti uusia osaajia, jotka ovat alansa ammattilaisia ja valmiita kehittämään yrityksemme toimintaa ja kehittymään tehtävissään.

Tarjoamme erilaisia tehtäviä niin myynti-, toimitus- kuin kehitysprojekteissamme.

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole sinulle sopivaa työpaikkaa avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemus osoitteeseen alma(at)alma.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun etsimme kaltaistasi ammattilaista. Voit lähettää meille hakemuksen myös, jos etsit työharjoittelupaikkaa tai suunnittelet opinnäytetyötä toimintaympäristöstämme.

AVOINNA: TOIMISTO-/ JOHDON ASSISTENTTI / MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTI

Haemme joukkoomme ja toimistomme tukirangaksi energistä osaajaa kokopäiväiseen työhön. Tittelisi ei ole kiveen hakattu, vaan voimme ottaa yhdessä käyttöön sellaisen, joka kuvaa sinua ja tekemistäsi sekä työsi painotuksia eniten.

Tehtäväsi ja työnkuvasi ovat  monipuoliset: käsittelet yrityksen osto- ja myyntilaskuja, toimit johdon assistenttitehtävissä, hoidat projektien ja myynnin tukitehtäviä sekä vastaat päivittäisten rutiinien hallinnasta ja tarvittaessa myös kehittämisestä.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, avoin, luotettava, toimeenpaneva ja tarkka. Viihdyt myös asiakasrajapinnassa ja haluat kehittää toimintaamme yhdessä asiakkaiden sekä kollegoidesi kanssa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja mielellään vastaavaa työkokemusta. Arvostamme ”can do” -asennetta, tahtotilaa jatkuvaan kehittymiseen ja halua olla osa kannustavaa työyhteisöämme. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, reilut työkaverit, me-henkeä sekä hienon näköalapaikan omaisuudenhallinnan parissa, missä toimenkuvasi voi kehittyä osaamisesi mukana.

Hakuaika tehtävään on 15.10.2018 asti. Toimipiste tehtävän haltijalle on Kokkola.

Lähetä työhakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen juha.nissila@alma.fi.

Tyylitiedostojen luokka: 
page-recruitment