Ratkaisut

Haluatko tietää, että... vai tietää miten?

Teknisen tiedon hallinta on avainasemassa tuotantoprosessien parissa työskentelevien työn tuottavuuden kannalta sekä tuotantoprosessien laadun, määrän sekä tietoturvan saavuttamisessa.

ALMAn ratkaisuilla säilytät ja organisoit helposti ja tehokkaasti kaiken tuotantolaitoksen elinkaaren aikana syntyneen teknisen dokumentaation ja tapahtumat yhteen, aina ajan tasalla olevaan integroituun järjestelmään.

ALMA huomioi systemaattisesti kaikki tuotantolaitoksen elinkaaren vaiheet. Se varmistaa projektin alkumetreiltä asti, että kaikki syntynyt tieto on käytössäsi heti ja välittää sen myös reaaliaikaisesti kaikille osapuolille: omalle henkilöstölle, suunnittelutoimistoille ja alihankkijoille. Kriittisen tiedon ajantasaisuus sekä tiedon kulun tehostuminen ja nopea saatavuus tuovat suunnitteluvaiheessa jopa 30% säästön projektin johdossa ja suunnittelussa. Tieto ei myöskään katoa, vaan se on käytössäsi aina. Siksi se auttaa vähentämään tuotantokatkoksia ja lyhentää niitä. ALMA on myös investointi tulevaan, sillä kaikki arvokas tieto on käytössäsi myös seuraavissa projekteissa.

 

Ota yhteyttä

Tieto on kaikki kaikessa - ALMAn avulla et kadota sitä. Tutustu esitteeseemme.