Ilmoittaudu mukaan: ALMA-päivät Kokkolassa 5.-6.9.2019

ALMA-päivillä on jälleen luvassa mielenkiintoista ohjelmaa sekä case-esityksiä ratkaisuistamme eri toimialoille. Olethan saanut kutsusi ja ilmoittautunut Tanjalle?

Vuotuiset ALMA-päivät ovat täällä taas. Viime vuonna kanssamme Kokkolassa asian äärellä sekä verkostoitumassa oli huikeat 70 vierasta sekä tietysti almalaiset. Nyt tavoittelemme vähintään samaa!

Asiakkaidemme esimerkkejä ALMAn hyödyntämisestä ovat päivillämme Lounavoima Oy sekä Flowplus Oy. Näihin caseihin voit alustavasti tutustua jo ennakkoon referensseissämme (case Lounavoima ja case Flowplus). 

Tänä vuonna käsittelemme asiakastarinoiden lisäksi yhtenä aiheena investointiprojektien dokumentaatiota regulaatiopuolen vaatimuksien ja sopimuskäytäntöjen näkökulmasta. Aiheen asiantuntijana meille esiintyy Mäkitalo & Rantasen osakas ja lakimies Aimo Halonen, joka on erikoistunut energia- ja rakennusoikeuteen. Yli 10 vuoden kokemuksella Halonen on neuvotellut mittavan määrän voimalaitostoimituksia ja -transaktioita, painopisteenä uusiutuva energia. Hänellä on kattava kokemus reklamaatio- ja vaatimustenhallinnasta, riidanratkaisusta sekä julkisista hankinnoista. Uusiutuvan energian sektorilla hän konsultoi asiakkaita sopimusten ja rahoituksen suhteen niin tuulivoima-, maalämpö- kuin aurinkovoimahankkeissa.

Toinen mielenkiintoinen erityisaihe päivän ohjelmassa on teknologisen kehityksen, ilmastonmuutoksen, innovaatioiden ja distruption merkitys tulevaisuudelle. Tästä aiheesta meille puhuu biotekniikan tohtori Lauri Reuter, joka visioi ja rakentaa työkseen tulevaisuutta: sitä minne teknologia on menossa, kuinka sitä voidaan käyttää maailman hyväksi ja toisaalta millaisia ongelmia siihen voi liittyä.

ALMA-päivät pidetään uudessa paikassa - Juhlakeskus Amor käytössämme

Torstai 5.9 on tuttuun tapaan seminaaripäivä (klo 9-16), jonka lomaan on varattu aikaa myös verkostoitumiselle. Informaatiotäyteisen päivän päätteeksi on tarjolla lisää verkostoitumista, hyvää ruokaa, paikallisten oluiden maistelua sekä saunomista.

Perjantaina 6.9 ohjelmassa on ALMA-koulutuksia (klo 9-12) & asiakastapaamisia sekä energiapuolen asiakkaillemme on tarjolla oma workshop (klo 10-11). Koulutuksissa aiheina ovat "Suunnittelu ja tiedonhallinta" sekä Kunnossapito.

ALMA-päivien pitopaikkana on tänä vuonna Juhlakeskus Amor. Juhlapaikkaan ja sen majoitustarjontaan voit tutustua osoitteessa http://juhlakeskusamor.fi/.  Kokkolan keskustassa majoittua voit esimerkiksi Sokos Hotel Kaarleen, jonne olemme sopineet ALMA-hinnat osallistujillemme. Ilmoittautuessasi päiväämme, saat alennuskoodin Tanjalta. 

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu mukaan ALMA-päivillemme sähköpostitse osoitteella tanja.latomaa(at)alma.fi.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-ainerajoitteet sekä osallistutko vain torstaina 5.9 vai molempina päivinä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!