ALMA-päivät 2017 Kokkolassa: Elinkaarenaikaista kilpailukykyä digitaalisella tiedonhallinnalla

Järjestyksessään 26. ALMA-päivät pidettiin 14.9 Villa Elbassa Kokkolassa. Seminaariohjelman lisäksi tarjolla oli hyvää ruokaa ja juomaa, saunomista, iloista mieltä sekä verkostoitumista merellisessä ympäristössä.

Päivän ohjelma alkoi toimitusjohtajan, Juha Nissilän, toimintakatsauksella. Juha puhui ALMAn kehityksestä, filosofiasta, ja yrityksen tulevaisuuden näkymistä. Aina fiksumpaa tiedon hallintaa on toteutettu jo 31 vuoden ajan.

Asiakascase-esitelmät olivat tänä vuonna Raahepolis Oy:ltä, Helen Oy:ltä, ja Kuopion Energia Oy:ltä. Kari Malkamäki, Raahepolis Oy:ltä, kertoi kuulijoille siitä kuinka ALMA soveltuu myös kiinteistöhallintaan. Malkamäki kehui erityisesti ALMAn kykyä vastata erityyppisiin vaatimuksiin ja haasteisiin sekä ALMAn monipuolisuutta ja skaalautuvuutta kiinteistötoimijan tarpeisiin. 

Helen Oy:ltä, Pekka Salimäki puhui puolestaan siitä kuinka automaatiotiedonhallinnan osalta ALMAa on hyödynnetty Helenillä. Salimäki korosti kuinka ALMAn avulla heidän työt ovat tehostuneet mm. projektien läpivientien ja vianhaun osalta. 

Markus Laukkanen, Kuopion Energia Oy:ltä, esitelmöi kuinka ALMA on ollut osana heidän konsernin kunnossapitojärjestelmän uudistusta. 

Lisäksi ohjelmassa oli erittäin mielenkiintoinen paneelikeskustelu, jota johti Niko Pahkala, ALMAlta. Keskusteluun osallistuivat Jukka Koistinen, PSK Standardisointi, Panu Oksman, Helen Oy, Ilkka Palola, Prohoc sekä Kari Malkamäki, Raahepolis Oy.

Jos olet kiinnostunut saamaan kopion asiakascase-esitelmistä, ota yhteyttä sähköpostitse eija.rimpioja@alma.fi

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!