Rekrytointi

ALMA Consulting Oy tarjoaa jatkuvaan kehittymiseen kannustavan työyhteisön. Mielestämme osaamista ei ole pelkästään jokaisen henkilökohtainen ammattitaito, vaan myös kyky toimia yhdessä saumattomasti.

Haemme joukkoomme säännöllisesti uusia osaajia, jotka ovat alansa ammattilaisia ja valmiita kehittämään yrityksemme toimintaa ja kehittymään tehtävissään.

Tarjoamme erilaisia tehtäviä niin myynti-, toimitus- kuin kehitysprojekteissamme.

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole sinulle sopivaa työpaikkaa avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemus osoitteeseen alma(at)alma.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun etsimme kaltaistasi ammattilaista. Voit lähettää meille hakemuksen myös, jos etsit työharjoittelupaikkaa tai suunnittelet opinnäytetyötä toimintaympäristöstämme.

ALMA Consulting Oy etsii tuotekehitysinsinööriä kokoaikaiseen tehtävään Kokkolaan!

Haemme joukkoomme nyt uutta innovatiivista tuotekehitysinsinööriä tai ohjelmistokehittäjää.

Yli 30 vuotta tiedonhallinnan kehittäjänä toimineena yrityksenä tarjoamme sinulle työyhteisön ja tehtävän, jossa tähytään jatkuvasti uutta, mutta soveltaen ja hyödyntäen hyväksi havaittuja käytäntöjä. Uskallamme luvata sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja perusetuna saat mukavat työkaverit, joiden kanssa työt luistavat. Luomme kukin yhdessä tulosta niin asiakkaalle kuin ALMAlle!

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla kokenut ja osaava tuotekehityksen ammattilainen TAI kykyihisi luottava, innokas ja periksiantamaton tulevaisuuden ammattilainen jolla on myös jo hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on suoritettuna alan opinnot (DI, Insinööri (AMK) tai olet lukenut tekniikan alaa ja ehkä toiminut teollisuusympäristössä ja ymmärrät teollisuuden toimintatapoja.
Haluat oppia uutta ja olet persoonana analyyttinen, sitkeä, systemaattinen sekä oma-aloitteinen. Olet tiimipelaaja. Haluat sitoutua ja kehittää itseäsi ja osaamistasi samassa yrityksessä pitkällä tähtäimellä. Olet myös halukas haastamaan itseäsi sekä yhtä lailla meitä työkavereitasi.

Tarvittava osaaminen:

Java, IntelliJ, HTML 5, mobiilialusta natiivi ja web muut tekniikat
Erilainen ohjelmistoprojekti osaaminen jäsenenä ja/tai vetäjänä
Suoriudut tehtävistäsi tarvittaessa englannin kielellä.

Mistä sinulle on valinnassa plussaa?

Kokemus Java-pohjaisesta tuotekehityksestä
Kokemus tuotekehitysprojekteista (suunnittelu ja toteutus)
Muut kielet: ruotsi, saksa

KIINNOSTUITKO? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si tulemaan osoitteella toni.penttila@alma.fi.

Hakuaikaa on 7.2.2018 asti.

Tutustumme saapuneisiin hakemuksiin jo hyvissä ajoin ennen sitä, joten olethan valmiina.

Lisätietoja työnkuvasta saat halutessasi Toni Penttilältä puhelinnumerosta 050 339 5949.
 

Tyylitiedostojen luokka: 
page-recruitment