Rekrytointi

ALMA Consulting Oy tarjoaa jatkuvaan kehittymiseen kannustavan työyhteisön. Mielestämme osaamista ei ole pelkästään jokaisen henkilökohtainen ammattitaito, vaan myös kyky toimia yhdessä saumattomasti.

Haemme joukkoomme säännöllisesti uusia osaajia, jotka ovat alansa ammattilaisia ja valmiita kehittämään yrityksemme toimintaa ja kehittymään tehtävissään.

Tarjoamme erilaisia tehtäviä niin myynti-, toimitus- kuin kehitysprojekteissamme.

Mikäli meillä ei juuri tällä hetkellä ole sinulle sopivaa työpaikkaa avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemus osoitteeseen alma(at)alma.fi. Otamme sinuun yhteyttä, kun etsimme kaltaistasi ammattilaista. Voit lähettää meille hakemuksen myös, jos etsit työharjoittelupaikkaa tai suunnittelet opinnäytetyötä toimintaympäristöstämme.

Tarjolla ”Kultakypärä” myynnin ammattilaiselle

Kasvua pukkaa – tule vahvistamaan myyntitiimiämme

Meillä ALMAlla olet näköalapaikalla kasvaa ja kehittyä ratkaisumyynnin ammattilaisena kunnossapidon, kiinteistöhallinnan ja teknisen tiedonhallinnan kasvavilla markkinoilla. Yli 30 vuotta tiedonhallinnan kehittäjänä toimineena yrityksenä tarjoamme sinulle työyhteisön ja tehtävän, jossa tähytään jatkuvasti uutta, mutta soveltaen ja hyödyntäen hyväksi havaittuja käytäntöjä. Uskallamme luvata sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja perusetuna saat mukavat työkaverit, joiden kanssa työt luistavat. Luomme kukin yhdessä tulosta niin asiakkaalle kuin ALMAlle!

Mitä odotamme sinulta?
• Voit olla ammatillisesti jo kokenut ja osaava kehäkettu TAI kykyihisi luottava, innokas ja periksiantamaton tulevaisuuden ammattilainen.
• Sinulla on suoritettuna kaupallisen alan opinnot tai olet lukenut tekniikan alaa ja ehkä toiminut teollisuusympäristössä ja ymmärrät teollisuuden toimintatapoja.
• Olet ratkaisukeskeinen ja tuloshakuinen.
• Suoriudut tehtävistäsi tarvittaessa englannin kielellä.

Mistä sinulle on valinnassa plussaa?
• Tunnet valmiiksi teollisuuden tai kiinteistöhallinnan asiakkaita ja sinulla on valmis myyntiverkosto.
• Sinulla on aito halu tehdä myyntiä ja olet parhaimmillasi asiakkaiden kanssa.
• Osaat viedä asiat maaliin rennosti.
• Olet tiimipelaaja, joka arvostaa osaamista.
• Osaat useampia kieliä.

Työ vaatii halua oppia uutta ja matkustusvalmiutta. Toimikenttäsi on pääasiassa Suomessa. Olet myös halukas haastamaan itseäsi sekä yhtälailla meitä työkavereitasi.

KIINNOSTUITKO?  Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si  tulemaan osoitteella niko.pahkala@alma.fi.

Hakuaikaa on 10.11.2017 asti. Tutustumme saapuneisiin hakemuksiin jo hyvissä ajoin ennen sitä, joten olethan valmiina.

Lisätietoja työnkuvasta saat halutessasi  Niko Pahkalalta puhelinnumerosta 040 357 3194. Vinkkinä suosittelemme tietenkin tutustumaan meihin ja asiakkaidemme tarinoihin myös osoitteessa alma.fi ja liittymään seuraajiimme LinkedInissä (ALMA Consulting Oy).

Tyylitiedostojen luokka: 
page-recruitment